De Praeter Lieven
9920 Lovendegem
pegasus.drongen@telenet.be

INSCHRIJVING

De inschrijvingen gebeuren vanaf heden via de gymfed site. Gelieve de volledige procedure te doorlopen via onderstaande link. De inschrijving zal pas volledig zijn wanneer het gepaste bedrag overgeschreven wordt. Zolang de betaling nog niet ontvangen is, kan de club niet verantwoordelijk worden gesteld voor gebeurelijke ongevallen en ben je niet verzekerd. Heb je problemen bij het inschrijven? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen via het algemene mailadres pegasus.drongen@telenet.be.

>>> Inschrijvingen gymfed

Wat kost een jaar turnplezier?

Sloebers: recreatief

Pagadders: recreatief

Acrobaatjes: recreatief

Pro's: recreatief

Recrea-acro: recreatief

Beloften groep: optie bij basisgroep

+75 €
Acro wedstrijdgroep: competitief

Op aanvraag

Inschrijving Gymnastiek federeatie en verzekering inbegrepen.

Korting voor 2de lid van eenzelfde gezin: 10 €

!!! vermeld op de mededeling van uw overschrijving steeds uw naam (naam en voornaam van het lid) en gekozen groep!!!

Rekeningnummer:
IBAN: BE73 8901 5408 7460
BIC: VDSP BE 91

Onze sportclub wordt erkend door de mutualiteiten. Bezorg de nodige formulieren ingevuld aan ons secretariaat tesamen met een envelop en postzegel. Wij zorgen voor de verdere afhandeling van uw aanvraag. Op deze manier kan je tot 30 € terugkrijgen van je mutualiteit!